Τα ζώδια του Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικά παιδιά τού Άρη, σας βρίσκει όλος ο Μάρτιος να αναζητάτε γαλήνη και ισορροπία, αποσυρμένοι στην εστία σας – στρατηγική την οποία έχετε απόλυτη ανάγκη, απομυζημένοι όπως είστε από άτομα που εδώ και καιρό σάς αδειάζουν ενεργειακά. Διαισθάνεστε, μάλιστα, πως αν δεν το κάνετε τώρα, θα αρρωστήσετε ψυχικά και σωματικά.

Η είσοδος του πατέρα της νόησης, Ερμή, στο ζώδιό σας, μαζί με τη νέα Σελήνη, θα σας δώσουν έμπνευση για νέα σχέδια. Θα διεκπεραιώσετε ό,τι αφήσατε στη μέση, υποβοηθούμενοι από τον Δία, ο οποίος είναι στα οικονομικά σας και σας απλώνει χείρα βοηθείας.

Η πανσέληνος μαζί με τη σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου, στον άξονα Ζυγού-Κριού, πιέζουν πτυχές τής ψυχής σας προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για ένα οριστικό τέλος, που είναι απαραίτητο για την κάθαρσή σας από οτιδήποτε τοξικό στη ζωή σας –στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα– διεκδικώντας ό,τι σας στερήθηκε και θέτοντας νέους όρους, τους οποίους θέλετε από καιρό να εκφράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος, πεισματάρικα, σταθερά παιδιά της Αφροδίτης, θέλει για εσάς να ανοίξετε τους κοινωνικούς σας κύκλους και να βρεθείτε ξανά με αγαπημένους φίλους. Νέες ελπίδες, νέοι στόχοι, και νέα ξεκινήματα, με συλλογικότητα και συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς και εξελίξεις σε κάθε τεχνολογική ενασχόληση.

Η πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στις 25 Μαρτίου, σας κρούουν τον κώδωνα πως ο Δίας, που βρίσκεται επάνω στο ζώδιό σας, σας προσέθεσε κιλά και ίσως τώρα να είναι η σωστή στιγμή για αλλαγή διατροφικών συνηθειών και άσκησης, για το καλό τής υγείας σας, αλλά και απαλλαγή από το καθημερινό σας άγχος. Συνετός είναι, επίσης, ένας ιατρικός επανέλεγχος.

Στα αισθηματικά υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και συγκρούσεις, αφού δεν γίνονται όλα αυτά που θέλατε μέχρι τώρα. Όμως, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή, και κάποιοι από εσάς θα βρουν το ταίρι που περίμεναν τόσο – ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φουριόζικα φτερωτά παιδιά του Ερμή, ο Μάρτης είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σας, αφού η νέα Σελήνη, μαζί με την Αφροδίτη, σάς χαρίζουν επιπρόσθετη τύχη ευκαιριών! Ο μαγικός κόσμος σάς άνοιξε την πόρτα και σας προετοιμάζει κάτι πολύ καλό, αρκεί να μην ξεχνάτε την παροιμία που τόσο σας ταιριάζει: «Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!» Να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και να κοιμάστε αρκετά.

Η πανσέληνος μαζί την έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου, στον άξονα Ζυγού-Κριού, υπερφορτίζουν τα συναισθηματικά σας, το πάθος αλλά και την επιθυμία για μία σταθερή σχέση. Κάθε κρυμμένη επιθυμία βγαίνει στην επιφάνεια και απροσδόκητα παρουσιάζεται κάποιος κρυφός θαυμαστής-φίλος, τον οποίο δεν υπολογίζατε, αλλά έλκεστε μοιραία από αυτόν!

Για εσάς, που σκέφτεστε να τεκνοποιήσετε, να η ευκαιρία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σεληνιακά μου παιδιά, ένας κόσμος ανοίγεται μπροστά σας με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σας χαρίζουν νέα γνώση, επέκταση, ταξίδια εμπειριών και γιατί όχι να μη γνωρίσετε σε ένα από αυτά το άλλο σας μισό.

Αναθεώρηση του τρόπου ζωής σας! Συναναστραφείτε άτομα που θα σας δώσουν γνώση και εμπειρία – πράγματα που χρειάζεστε. Κάπου στα μέσα του μήνα θα ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό τομέα, ή θα τολμήσετε να βρείτε μία νέα εργασία, την οποία τόσο επιθυμείτε.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 Μαρτίου, στον άξονα Ζυγού-Κριού, θα επιφέρει αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή και στο σπίτι σας. Ίσως, μάλιστα, σκεφτείτε να ανακαινίσετε έναν χώρο, ή να αλλάξετε ή να αγοράσετε σπίτι.

Τώρα, μάλλον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε «καλωσόρισες» σε ένα κατοικίδιο ή έναν συγκάτοικο ή –ακόμη καλυτέρα– σε έναν σύντροφο!

ΛΕΩΝ

Τα παιδιά του Ηλίου είναι αποσυρμένα, σαν το ζωδιακό τους σύμβολο, το λιοντάρι, που έχει πάει στη φωλιά του για να γλείψει τις πληγές του χρόνου και για να στραφεί προς τον εσώτερο εαυτό του.

«Τι θέλεις;» να ρωτήσετε το εγώ σας και να έρθετε αντιμέτωποι με όλα τα λάθη σας: οικονομικά και αισθηματικά. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο σε ανώφελες διαμάχες με συντρόφους και συνεργάτες. Ωστόσο, τώρα είναι η σωστή στιγμή για να βάλετε καινούργια θεμέλια – κάτι που από καιρό θέλετε να κάνετε. Η εγκράτεια είναι αρετή, κι εσείς πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τον θυμό σας και κάθε είδους πάθος σας.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου, μαζί με την πανσέληνο, φέρνουν στο φως κρυμμένες επικοινωνίες πίσω από την πλάτη σας, ξεκαθαρίζοντας έτσι πολλά ερωτηματικά που σας βασανίζουν. Ο προγραμματισμός για ένα μακρινό ταξίδι, ως αδιέξοδο στον πιεσμένο χρόνο σας, θα σας βοηθήσει πολύ στις σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες καλείστε να πάρετε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός βάζει τα υπεραναλυτικά δεύτερα παιδιά του Ερμή στο μικροσκόπιο, με σκοπό να ψηλαφίσουν τα αισθηματικά τους: να προγραμματίσουν έναν γάμο, να οριοθετήσουν μία σχέση… αλλά και για όλους όσοι είναι ελεύθεροι να κάνουν νέο ξεκίνημα στο πλευρό ενός μεγάλου έρωτα, με τον οποίο θα οδεύσουν προς τον επιθυμητό σκοπό τής ψυχής τους.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου σάς ενεργοποιεί όλα τα οικονομικά σας ζητήματα: νέες ευκαιρίες για περισσότερες απολαβές, αύξηση μισθού αλλά και τακτοποιήσεις περιουσιακών και οικονομικών θεμάτων, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Ο Δίας, που κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σας, σας υπενθυμίζει πως το άγχος για το τέλειο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Συνετό είναι να κάνετε ένα ταξίδι, το οποίο θα βοηθήσει στη χαλάρωσή σας και στην κατ’ επέκταση ανανέωση της ενέργειάς σας. Με καθαρό μυαλό όλα γίνονται πιο σωστά… Μην το ξεχνάτε!

ΖΥΓΟΣ

Παιδιά της Αφροδίτης, επάνω στον άξονά σας αρχίζει η πρώτη έκλειψη αυτής της χρονιάς. Όλα σάς φωνάζουν: «Άλλαξε τώρα! Αγαπήσου! Φρόντισε τον εαυτό σου! Μερίμνησε για την υγεία σου και υιοθέτησε τώρα άλλη στάση ζωής!». Γιατί αυτόν τον μήνα είστε επιρρεπείς σε μικροπροβλήματα υγείας λόγω υπερβολικής ψυχολογικής κόπωσης και άγχους.

Νέες συνεργασίες προβάλλουν στα επαγγελματικά, μιας και ό,τι πάλιωσε ο χρόνος, ήρθε η ώρα να το πάρει και να σας ανανεώσει με κάτι φρέσκο και δυναμικό. Το ίδιο ισχύει και για τους έρωτες, οι οποίοι ταλαιπώρησαν κάθε κύτταρό σας. Να η ευκαιρία για να διαφύγετε από καθετί που έχει λιμνάσει και είναι πια τοξικό.

Αυτή η δύναμη της πανσελήνου και της έκλειψης σας βοηθάει να πείτε «γεια» στον παλιό σας εαυτό και να δώσετε τη σκυτάλη στον καινούργιο! Μπορείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαγηνευτικά και λάγνα παιδιά του Πλούτωνα, ο μήνας αυτός ρίχνει τους προβολείς του στον αισθηματικό τομέα και σας χαρίζει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ζητήματα. Παλιοί έρωτες, στους οποίους ήσασταν προσκολλημένοι, ξεθωριάζουν και γίνονται –επιτέλους– παρελθόν, δίνοντας τη σκυτάλη σε νέους.

Αποφύγετε κάθε είδους διαμάχη και λόγια με την οικογένειά σας, γιατί σίγουρα στο τέλος του μήνα θα αποδειχτούν λόγια του αέρα και θα μετανιώσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη μαζί με την πανσέληνο στις 25 Μαρτίου, σας εφιστούν την προσοχή σε παρελθοντικές πληγές, τις οποίες θα πρέπει να θεραπεύσετε άμεσα, καθώς μέσα από τη συγχώρεση επέρχεται η λύτρωση και η κάθαρση της ψυχής σας. Αφήστε τον φύλακα άγγελό σας να σας παρασύρει στις συμπαντικές αλλαγές που είναι μόνο για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τα τυχοδιωκτικά παιδιά του Δία, τους Τοξότες, αυτός ο μήνας τούς προτρέπει να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και να γαληνέψουν μέσα στη θαλπωρή τού σπιτιού τους, της οικογένειάς τους, και να ασχοληθούν με την πατρική περιουσία τους, τα οικήματά τους, καθώς και με τις ανακαινίσεις αυτών. Ίσως, πάλι, και ολιγοήμερες διακοπές στην εξοχική κατοικία τους να τους επαναφορτίσει τη ζωή, αφού το προηγούμενο διάστημα φάνηκε τόσο πολύ κουραστικό.

Επικοινωνία από αγαπημένα πρόσωπα μέσω διαδικτύου, ή ακόμη και νέες γνωριμίες μέσα από εφαρμογές, θα ευδοκιμήσουν και θα σπάσουν την ανία της καθημερινότητας.

Η σεληνιακή έκλειψη θα δώσει έναυσμα για να ζυγίσετε φίλιες, που ίσως να μην ήταν όπως πιστεύατε μέχρι τώρα. Να αποσυρθείτε από συλλόγους και οργανώσεις, γιατί δεν βρίσκετε κανένα νόημα πλέον σε αυτό. Αναζητάτε έναν νέο κύκλο γνωριμιών με άτομα με τα οποία θα οργανώσετε κάτι νέο διαδικτυακό επαγγελματικό, που τόσο θέλετε από καιρό. Προετοιμαστείτε για το επόμενο θετικό εξάμηνο στη ζωή σας και την επέκταση του οικονομικού σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπεύθυνα παιδιά του Κρόνου, ο μήνας αυτός σάς προσφέρει την ευκαιρία της επικοινωνίας με άλλα άτομα και την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών – σαν άλλο οξυγόνο στην αυτοκαταπιεστική ζωή σας, τη γεμάτη καθήκοντα. Μικρές κοντινές αποδράσεις και συναντήσεις με αδέρφια και συγγενείς σάς βοηθούν να αποδεσμευτείτε από το άγχος σας. Σε αυτές μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να επιφέρετε θετικές αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα.

Αφήστε τους άλλους να σας δώσουν συμβουλές και βοήθεια, που στο τέλος του μήνα θα φανούν χρήσιμες ιδίως στα οικονομικά σας ζητήματα. Και αρπάξτε κάθε ευκαιρία κέρδους!

Στις 25 Μαρτίου, η σεληνιακή έκλειψη σας επισημάνει τα επαγγελματικά σας θέματα και ίσως σας πιέζει να κλείσετε την πόρτα σε ό,τι σας καταπίεζε μέχρι τώρα ή σας αδικούσε, ανοίγοντας έτσι νέες ευκαιρίες για εργασία, που τόσο καιρό επιθυμείτε – και, μάλιστα, με περισσότερα χρήματα και καλύτερες συνθήκες. Ρισκάρετε και θα δείτε πως δεν θα βγείτε χαμένοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Aνατρεπτικά παιδιά του Ουρανού, οι Υδροχόοι, αυτόν τον μήνα απαιτείται πολλή προσοχή στα οικονομικά σας, στις συναλλαγές σας αλλά και σε μικροκλοπές ή εσφαλμένες επενδύσεις και αγορές. Η σπατάλη υπάρχει ήδη αυτούς τους μήνες ως βασικό ζήτημα στη ζωή σας και τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, μία και καλή!

Στα αισθηματικά σας έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και νιώθετε πως κάτι καλό θα έρθει σύντομα στη ζωή σας – ουρανοκατέβατο όπως πάντα. Καθώς και η ιδέα για εσάς τους ζευγαρωμένους για νομιμοποίηση μιας σχέσης κατά το επόμενο εξάμηνο.

Η σεληνιακή έκλειψη με την πανσέληνο σας βρίσκουν να κάνετε σχέδια για νέες γνώσεις, μιας και αναζητάτε πόρους για την επέκταση των εισοδήματων και της εργασίας σας προς το εξωτερικό. Κάποιοι από εσάς θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι ζωής, που θέλετε να κάνετε χρόνια τώρα, αψηφώντας ως συνήθως τα χρήματα, παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της υπεραισιοδοξίας και του γέλιου σας: «Κάνε ό,τι σου έρθει στο μυαλό! Η ζωή είναι μικρή!»

ΙΧΘYEΣ

Ονειροπόλα, μεταβλητά παιδιά του Ποσειδώνα, η γενέθλια χρονιά σας και ο Μάρτης σάς δίνουν ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αλλαγές στόχων – ακόμη και του ίδιου σας του εαυτού! Λάμπετε από αισιοδοξία, αφού η αλάνθαστη διαίσθησή σας σας υπαγορεύει ότι πολύ σύντομα θα θερίσετε ό,τι τόσο καιρό σπείρατε και περιμένατε καρτερικά τους καρπούς των κόπων σας.

Ένα ερωτισμός, σαν αύρα γύρω σας, σας κάνει απίστευτα ελκυστικούς. Ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Μία πρόταση γάμου ή συμβίωσης είναι πιθανό αποτέλεσμα μέσα στον Μάρτιο.

Στις 25 του μήνα η έκλειψη, υπερφορτωμένη με την πανσέληνο, σας βρίσκουν να στρέφεστε με αποφασιστικότητα προς τα θέλω σας, χωρίς καμία παραχώρηση, υλοποιώντας κάθε όνειρό σας – ακόμη και όνειρα πάθους και κρυμμένων εραστών. Μη φοβηθείτε να επενδύσετε τα χρήματα στην εργασία σας. Θα σας τα επιστρέψει το συμπάν διπλά κατά το επόμενο εξάμηνο.


Σοφοκλέους 4 (εντός στοάς) – Αθήνα 10559

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2114127562

info@sivilles.gr

Fb Page: Σίβυλλες

https://www.sivilles.gr/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top